Makabi doveo specijalca za defanzivu i majstora zakucavanja sa NBA iskustvom

Navikli smo prethodnih godina da Makabi menja pola ili čak i veći deo ekipe pre svake sezone, ali je sada okrenuo novi list. Poput Partizana, formiranje rostera je bazirao na očuvanju okosnice tima iz prethodne sezone.

Danas su međutim objavili da su angažovali i pojačanje koje nije naročito poznato evropskoj javnosti, ali izraelskoj svakako da. U pitanju je bek sa izraženim defanzivnim karakteristikama Antonijus Klivlend, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Ponosom Izraela.

On stiže iz redova Hapoel Elijata, u kome je imao odlične brojke, pošto je prosečno beležio 17,6 poena, uz 4,2 skoka, 2,8 asistencija, ali i 1,8 ukradenih lopti za 29 minuta koliko je provodio u igri.

U Izreal je stigao iz australijske NBL lige, gde je dva puta bio proglašavan za defanzivca godine, nastupajući za Adelejd.

Ima i kratko NBA iskustvo, pošto je bio u Atlanti i Dalasu, a prethodne sezone je trijumfovao i u takmičenju u atraktivnim zakucavanjima na tamošnjem ol staru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE