Uzalud efektan gol Zukića, Vojvodina mora da juri zaostatak, bivši igrači Partizana i Zvezde zaigrali tek na kraju

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na startu svoje evropske priče, pošto je u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija u Nikoziji bolji bio Apoel sa 2-1.

Na poluvremenu je domaćin vodio pogotkom Gruzijca Giorgija Kvilitaje u 32. minutu, posle centaršuta upućenog sa desne strane i nekoliko loših reakcija u defanzivi srpskog tima.

Mladi Dejan Zukić je posle lepe akcije Barajea i Čumića poravnao rezultat u 56. minutu efektnim pogotkom, i tako pokazao da srpska Stara Dama može biti ravnopravni protivnik.

Ipak, posle manje od deset minuta novo vođstvo Kipranima donosi drugi gruzijski fudbaler Laša Dvali, što se ispostavilo i kao konačan rezultat.

U svakom slučaju, Voša je sačuvala šanse da u revanšu na Karađorđu dođe do naredne runde i sačuva šansu za nastup u grupnoj fazi trećeg po snazi evropskog takmičenja. Ta utakmica će početi za nedelju dana od 20 sati.

U timu Apoela su se tek u završnih nekoliko minuta na terenu našli bivši prvotimac Partizana i reprezentativac Srbije Radosav Petrović, kao i bivši napadač Zvezde Tomane.

FOTO: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE