JUNAJTED VEOMA BLIZU POTPISA NOVOG NAPADAČA: Biće skandinavskog okršaja u gradskim derbijima!

Mančester Junajted je veoma blizu da reši goruće pitanje još od zime i odlaska Kristijana Ronalda posle skandala koji je izbio, a to je pozicija napadača.

Kako stvari stoje, rešenje je pronađeno u igraču Atalante Rasmusu Hojlundu, koji je na korak od potpisa petogodišnjeg ugovora za tim Erika Ten Haga.

Posao će biti zaključen na veliko zadovoljstvo svih strana, pošto je 20-godišnji napadač isticao da mu je san da zaigra za tim sa Old Traforda.

Hojlund je u prethodnoj, debitantskoj sezoni u Seriji A, postigao 16 golova i upisao 7 asistencija na 42 odigrane utakmice za tim iz Bergama.

Transfer Danca bi trebalo da iznosi 65.000.000 evra uz bonuse koji bi išli do 10.000.000, a kako navodi “Foot Mercato”, obe strane su veoma samouverene kad je reč o finalizaciji transfera.

U trci za svestranim mladim napadačem Junajted je pobedio Pari Sen Žermen, koji je slao ponudu od 50.000.000 evra u Bergamo.

Tako i drugi mančesterski klub dobija veliku skandinavsku uzdanicu u napadu, nakon što je Erlin Haland bio najveći pogodak Sitija prošlog leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE