KOLIKO JE KAMINSKI BLIZU? Partizan opet mora da čeka

Već dugo se govori o prelasku Frenka Kaminskog, nekada 9. pika na NBA draftu, u neki od Evrolgaških timova.

Dugo je kao favorit za njegovo angažovanje figurirao Makabi iz Tel Aviva, ali je danas u prvi plan iskočio Partizan, koji bi na taj način najbolje nadomestio u poslednjem trenutku propao angažman Nikole Mirotića.

Međutim, crno-beli su izgleda dospeli u sličnu situaciju kao i kod pregovora sa bivšim španskim reprezentativcem i dosadašnjim košarkašem Barselone.

Naime, u slučaju Mirotića se dugo čekalo na raskid ugovora sa Kataloncima, a kada se to desilo, obnovilo se interesovanje sa drugih strana i stigle bogatije ponude.

Sada “Mozzart Sport” donosi informaciju iz prve ruke da bi Partizan morao i na Kaminskog da čeka, jer je prioritet ostanak u NBA ligi i on još uvek čeka na eventualni angažman u najjačoj ligi sveta.

Kaminski je svojevremeno bio među najvećim prospektima u Americi i igrajući za Viskonsin koledž bio je proglašen za najboljeg centra NCAA lige.

Draftovao ga je Šarlot 2015. godine, nakon čega je igrao i u Finiksu, Atlanti i Hjustonu.

Ima srpske korene i u jednom trenutku, tokom selektorskog mandata Igora Kokoškova, aktuelizovana je tema njegovog nastupa za našu reprezentaciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE