NAKON MVP-ja KLS: Partizan ostao i bez najkorisnijeg igrača ABA lige, doneo iznenađujuću odluku!

Košarkaši Partizana su nakon pauze od čak deset godina osvojili regionalnu ABA ligu, čiji je najkorisniji košarkaš bio Luka Božić iz Zadra.

Crno-beli su želeli da svoj tim pojačaju upravo hrvatskim svestranim košarkašem, što je potvrdio i predsednik kluba Ostoja Mijailović, međutim izgleda da od toga neće biti ništa.

Kako javlja tamošnji “Jutarnji list”, Božić je blizu odluke da produži ugovor sa Zadrom, koji će mu navodno uvećati mesečna primanja na 12.000 evra.

Zadar je prethodne sezone uspeo da se plasira u plejof regionalne lige, gde je glatko ispao od Crvene zvezde, ali je zato osvojio titulu u domaćem prvenstvu.

Navodno je blizu ostanka u klubu i Dario Drežnjak, tako da će se Zadrani verovatno i u predstojećoj sezoni oslanjati na iste temelje tima.

Sa druge strane, Partizan je ostao bez još jedne MVP želje, pošto je Dušan Beslać, najkorisniji igrač Košarkaške lige Srbije, ali i novi reprezentativac, zvanično potpisao za drugi klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE