Pridruži se u poteri za NAJVEĆIM DŽEKPOTOM!

Ako ste deo magičnog online sveta zabave – za vas ne postoje nemoguće stvari.

Pridružite se poteri za najvećim džekpotom – oprobajte se u neodoljivim Expanse Studios igrama koje ekskluzivno možete isprobati samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Paleta proizvoda popularnog provajdera svakim danom je sve veća, a u prilog tome govori i nova igra Pinata Loca koja vas vodi na virtuelno putovanje u Meksiko.

Ljubitelji voćkica će uživati uz igru Wild Icy Fruits, dok vas uz slot Wild White While čeka adaptacija priče o Mobi Diku. A, ako ste više za ples, možete zaigrati sa indijanskom princezom imena Pia Premium!

Kada se već opredelite za jednu od igara popularnog provajdera, potera za NAJVEĆIM DŽEKPOTOM može da počne! Slotovi ovog provajdera poseduju tri progresivna džekpota, a najveći među njima vas može pretvoriti u MILIONERA!

Ako već zaigrate Expanse slotove možete postati učesnik promocije Pinata Loca Madness! Pobednik ove avanture osvaja PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Međutim, to nije jedina nagrada, jer će kroz ovu akciju biti nagrađeno 100 najboljih igrača!

Pridružite se vreloj letnjoj avanturi, samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi poraz Partizana, Petrović doneo Voši veliku pobedu!

Fudbaleri Partizana doživeli su novi poraz. Ovog puta je bila bolja Vojvodina rezultatom 3:2. Golom Njegoša Petrovića u poslednjem...

POVEZANE OBJAVE