UPRKOS DOLASKU KEMBE VOKERA U MONAKO: Grčki reprezentativac Zvezdinu spoljnu liniju proglasio najboljom u Evroligi

Plej Olimpijakosa i novi grčki reprezentativac Tomas Vokap gostovao je u podkastu portala “Basket News”, gde je dao veoma zanimljivu izjavu u vezi sa Crvenom zvezdom.

Komentarišući dešavanja u prelaznom roku, odnosno novoformirane timove evroligaša, američki bek je dobio zadatak da uporedi spoljne linije Crvene zvezde, Panatinaikosa i Monaka, koji je ovog leta pojačao ni manje ni vše – Kemba Voker.

Ipak, igrač Olimpijakosa se opredelio za srpski tim, koji su ovog leta pojačali Vokerov prijatelj Šabaz Nejpir, Miloš Teodosić, Jago Dos Santos, Gedraitis i Hanga, a tu je već srpski reprezentativac Nemanja Nedović.

Za mene, Crvena zvezda ima najbolju bekovsku liniju od nabrojanih. Ostali timovi imaju manje svestranih igrača. Zvezda ima više takvih. Balansirani su kako treba. Imate igrače koji mogu igrati i visoko, imaju defanzivne specijaliste, kao i ofanzivne. Videćemo kako će izgledati, ali meni to izgleda balansirano, iskren je bio Vokap.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREMIJER LIGA: Petrović dvaput matiran, VAR sprečio pobedu Čelsija! (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija remizirali su 2:2 na gostovanju Aston Vili u 35. kolu Premijer lige. Nadoknadili su Plavci dva gola...

POVEZANE OBJAVE