VELIKI PREOKRET: Partizan zadržao kapitena

Odbojkaši Partizana prethodne sezone su osvojili triplu krunu na domaćoj sceni, nakon što je sastavljen respektabilan sastav za uslove naše klupske odbojke.

Ipak, kako to obično biva, već je došlo do velikih promena i crno-beli će u znatno izmenjenom sastavu napasti plasman u Ligu šampiona.

Međutim, manje nego što se očekivalo, pošto će posle odlične sezone ugovor na još godinu dana produžiti korektor Milija Mrdak, koji je bio i kapiten ekipe nakon letošnjeg povratka u srpsku odbojku.

Na taj način je došlo do velikog preokreta, pošto je delovalo izvesno da će napustiti redove srpskog šampiona.

Klub su ovog leta već napustili tehničar Aleksa Batak, libero Milorad Kapur, kao i švedski primač servisa Danijel Graveus.

Novi tehničar Partizana biće Predrag Bićanin, koji je stigao iz Ribnice, dok je zamena za Kapura – Miloš Krsteski. Na mesto primača su angažovani povratnici u klub Lazar Marinović i Stefan Skakić, koji su prethodne sezone nastupali za večitog rivala Crvenu zvezdu.

Važan posao je obavljen i potpisivanjem novih ugovora sa bivšim reprezentativcem Srbije Novicom Bjelicom i mladim primačem servisa Lukom Tadićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Definitivno je puklo na relaciji Vlahović – Alegri: Srbin napravio veliki skandal

Juventus u subotu nije uspeo pobediti velikog rivala Milan (0:0), ali ono što je obežilo ovaj susret je novi...

POVEZANE OBJAVE