4.000 DINARA BONUSA ZA POČETAK AVANTURE: Registruj se i počinje žurka u Meridianu!

Još jednom je Meridian spremio specijalno iznenađenje za sve novajlije! Bez obzira da li preferirate sportsko klađenje ili slot igre, nova promocija će vas apsolutno oduševiti.

Dobro došli na mesto najbolje zabave, preuzmite NAJJAČI BONUS NA BALKANU!

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA.

Bonus možete iskoristiti kako za slot igre (3.000 DINARA), tako i za sportske tikete (1.000 DINARA).

Kada je o sportskom klađenju reč potrebno je da vaš tiket sadrži barem četiri para sa minimalnim pojedinačnim kvotama 1.35 ili više od toga.

Danas počinje Super liga Srbije i već na startu nas očekuje prvi derbi. TSC će dočekati beogradski Partizan, a da li će crno-beli uspeti da poprave utisak iz prošle sezone saznaćemo oko 23 časa. Odaberite svoj tip i stavite ga na tiket.

Nakon toga neizostavno isprobajte slot igre iz Meridianove ponude.

Odmah zatim uplatite prvi depozit u iznosu od minimum 500 DINARA! Od trenutka uplate u igri ste za 100% bonusa na prvi depozit! Na ovaj način možete osvojiti nestvarnih 120.000 DINARA!

Fantastična zabava može da počne! Vreme je za letnji festival najboljih bonusa u regionu.

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice? U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Vreme je da tvoji jackpot snovi postanu stvarnost!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE