BESPLATNA AVANTURA NAREDNIH GODINU DANA – Osvoji 365.000 DINARA POKLON DEPOZITA!

Samo u Meridianu sve do kraja avgusta se održava promocija koja će obradovati kako ljubitelje sportskog klađenja, tako i one koji preferiraju slot/live dealer/ poker igre.

Izbori se za svoj deo kolača, postani jedan od 100 odabranih i osvoji 365 dana poklon depozita.

Lojalnost se zaista isplati. Svakom uplatom od 1.000 ili više dinara na svoj korisnički nalog povećavaju ti se šanse da se izboriš za neodoljiv bonus narednih godinu dana.

100 igrača sa najvećim brojem transakcija učestvuju u finalnom delu, a najsrećniji među njima osvaja poklon depozit od 1.000 DINARA narednih 365 dana! Svoj depozit možeš koristiti kako na slot/live dealer/poker igre tako i na sportske tikete.

Još uvek nemaš korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJEŠ! Odmah nakon REGISTRACIJE te čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice? U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Vreme je da tvoji jackpot snovi postanu stvarnost!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE