Glazer govorio o Borjanu

Barak Bahar je po preuzimanju trenerske palice u Crvenoj zvezdi napravio najradikalniji mogući potez – odrekao se kapitena Milana Borjana, simbola kluba u poslednjih nekoliko godina.

Njegovo mesto je popunjeno zemljakom novog trenera Omrijem Glazerom, koji je stigao iz Hapoel Ber Ševe, kao najbolji golman izraelskog prvenstva.

I čini se da se rizik isplatio, iako sezona zvanično nije ni počela. Izraelski čuvar mreže se istakao na svim jakim proverama srpskog šampiona u pripremnom periodu, kao i u generalnoj probi protiv Fiorentine.

On je svestan da je na njemu da ponese veliki teret posle odlaska kapitena.

Borjan je neverovatan golman, za šest godina koliko je bio u Crvenoj zvezdi uradio je neverovatne stvari, podigao mnogo trofeja, napravio veoma dobre stvari. Niko to ne može da mu oduzme, ali želim da pokažem svoj kvalitet i ko sam, kako navijačima, tako i saigračima i celom klubu. Ono što je Borjan uradio – uradio je, sada je moj red, poručio je Glazer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE