LUKAKU JE BIVŠI: Marota u Inter dovodi reprezentativca Srbije!

Nakon sezone u kojoj je bio nadomak titule šampiona Evrope, Inter iz Milana je nužno doživeo promene u igračkom kadru, usled nemogućnosti da finansijski parira bogatijim klubovima, ali i nezadovoljstva pojedincima.

Lukaku je na neslavan način završio svoju drugu epizodu među Nerazurima, a nezadovoljstvo njegovim ponašanjem je nedavno istakao i suparnik iz nekada strašnog napadačkog tandema Lautaro Martinez.

Sa druge strane, čuvar mreže Andre Onana je prodat u velikom transferu Mančester Junajtedu, a govori se da bi Inter mogao da angažuje dvojicu novih golmana, jer je tim napustio i Samir Handanović.

Međutim, novac koji je inkasiran od prodaje kamerunskog golmana će se preusmeriti i na ostala pojačanja, a jedno od njih bi, sva je prilika, mogao biti Lazar Samardžić.

Kako jvalja Fabricio Romano, srpski reprezentativac je već dogovorio lične uslove sa Nerazurima, dok je Udinezeu poslata ponuda od strane čelnih ljudi Intera vredna 15.000.000 evra, ali su uz to uključili i mladog Đovanija Fabijana, za kog bi zadržali pravo preče kupovine. Fabijano do sada nije zaigrao u Seriji A, ali je imao veoma dobru sezonu iza sebe u drugom rangu kalča.

Tako bi Samardžić nastavio tradiciju srpskih fudbalera u veznom redu milanskog velikana u ovom veku, nakon Dejana Stankovića i Zdravka Kuzmanovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE