VERAN JEDNOM TIMU: Hezlem rekao kraj!

Košarkaši Majami Hita izgubili su ove godine u finalu NBA lige od Denvera.

To je označilo i kraj jedne duge i uspešne karijere.

Doskorašnji igrač aktuelnog vicešampiona Judonis Hezlem, objavio je povlačenje posle 20 godina u jednom klubu.

20 godina. Nemoguće je rečima opisati šta su ove poslednjih 20 godina značile, ali me znate. Sigurno ću pokušati. Smatram se izuzetno blagoslovenim što mogu reći da odlazim iz ovog sporta bez ikakvih žaljenja. Titule, priznanja, bratstvo, ljudi, teško je ne biti u miru. Od neizabranog na draftu do trostrukog šampiona, člana druge petorke NBA novajlija godine, saigrača godine, najstarijeg igrača koji je nastupio na NBA finalu, vodeći skakač u istoriji Hita i igrača sa najdužim stažom u timu, lista se nastavlja. Iako je ovo putovanje imalo svojih uspona i padova, iskreno sam zahvalan i nemam nikakve žalbe. Sve do odluke da ostavim novac na stolu i ostanem u svom gradu!! Ti, Majami, si učinio da sve to bude vredno truda!! Sada je vreme za porodičnog čoveka, napisao je on na društvenim mrežama.

Hezlem je NBA šampion sa Majamijem bio 2006, i 2012. i 2013. godine. Te 2004. bio je u drugoj najboljoj petorci novajlija u ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE