BAHAR NAKON PETARDE NA STARTU PRVENSTVA: Očekivao sam više

Fudbaleri Crvene zvezde sigurno su otpočeli odbranu titule pošto su ubedljivo savladali Vojvodinu na Marakani.

Međutim, trener Barak Bahar nije bio potpuno zadovoljan izdanjem svog tima.

Srećni smo što smo pobedili i dali pet golova. Ali prvo poluvreme nije bilo dobro, nisam video ono što sam tražio od svoje ekipe. Očekivao sam više, to sam im i rekao na poluvremenu. U drugom poluvremenu je bilo mnogo bolje, podigli smo nivo igre, svakako je bilo dosta bolje, rekao je izraelski stručnjak, pa se osvrnuo na detalje:

Nismo pritiskali kako treba, nismo bili na drugoj lopti, morali smo da kreiramo više šansi, nismo bili organizovani kako treba. To nije bila naša igra. Kao što sam rekao, drugo poluvreme je bilo bolje, ali mi moramo da igramo bolje, tvrdi Bahar.

Insistira se na presing igri.

Možda je razlog bilo to što je prva zvanična utamica, možda su noge bile teške od pripremnog perioda. Možda je zbog crvenog kartona, rano smo postigli golove i prestali da pritiskamo protivnika. Mi moramo da pritiskamo i igramo presing, jer želimo da napredujemo, želimo da se pripremimo za Ligu šampiona i utakmice na tom nivou. Mi moramo da igramo bolje, poručio je Zvezdin strateg.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje Napredak 5. avgusta.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE