CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA: Dragović se vraća, Batak promešao karte

Aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda počinje odbranu trona večeras, kada će u prvom kolu Superlige dočekati Vojvodinu.

Crveno-beli u sezonu ulaze sa novim trenerom i rekonstruisanom ekipom, koja je sastavljena za nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, a pripremni period je bio i više nego obećavajuć, kada su zabeležene pobede nad jakim rivalima.

Sa druge strane, Vojvodina je već počela svoj evropski nastup porazom od 2-1 na gostovanju Apoelu, a uskoro je očekuje i revanš na domaćem terenu. U skladu sa tim je novosadska Stara Dama želela i da se večerašnja utakmica odloži, ali do toga nije došlo, pa i na taj način ovaj duel dobija na naboju.

U skladu s tim potrebama trener Novosađana Radoslav Batak se opredelio za kombinovani sastav, jer je prioritet ipak opstanak na evropskoj sceni.

Trener Bahar će početi sa postavom koja se ustalila na pripremama i koja je startovala i u generalnoj probi protiv Fiorentine (5:0), s tim da se u postavu vraća kapiten Aleksandar Dragović, koji je radi preventive odmorio protiv italijanskog tima. Dakle, Degenek će se i u prvoj takmičarskoj utakmici naći od starta na terenu, iako je skoro stigao u klub po treći put.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer – Degenek, Dragović, Mijailović – Bukari, Kangva, Stamenić, Ivanić, Mitrović – Olajinka, Kraso.

Vojvodina (4-4-2): Carević, Bjeković, Crnomarković, Jeličić, Busnić, Bukinac, Ivanović, Miletić, Milosavljević, Nikolić, Vukić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko čudo nastavlja prodor na WTA listi: 14-godišnja teniserka dogurala do novog polufinala!

Veliku pažnju teniske javnosti prošle godine je privukla Luna Vujović, koja je na dominantan način trijumfovala na Evropskom prvenstvu...

POVEZANE OBJAVE