NEMA KRAJA PEHOVIMA: Pešić ostaje i bez košarkaša iz Partizana u reprezentaciji?!

Srbija neće na predstojećem Svetskom prvenstvu moći da računa na na novog šampiona NBA lige i najboljeg igrača sveta Nikolu Jokića, a selektoru Pešiću su nastup otkazali i Vasilije Micić, novi košarkaš Oklahome, kao i Nikola Kalinić.

Pored toga je od ranije poznato da Vladimir Lučić zbog povrede neće moći da se odazove. Upitni su bili i Pokuševski, Jović i Ogenjen Jaramaz, a polako se kristališe i situacija u vezi sa njima, nakon što su se našli na spisku.

Jović će se ipak odazvati nakon odlične sezone u Saragosi, ali Pokuševski nažalost nije dobio dozvolu za nastup, jer će sa loptom moći da počne da trenira tek kada Mundobasket već bude počeo.

Prema najnovijim informacijama koje donosi “Meridianbet Sport”, i Jaramaz će teško ovog leta obući reprezentativnu opremu, ali isto važi i za njegovog saigrača iz Partizana Uroša Trifunovića.

Jaramaz nakon sezone u Bajernu, u kojoj je imao problema sa povredama, još uvek nije dovoljno fizički spreman, a mladi Trifunović je takođe zadobio nezgodnu povredu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE