Petarda Zvezde na startu nove sezone, dva gola Krasoa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde u potpunosti su opravdali očekivanja na startu nove sezone u Superligi, pošto su u prvom kolu na svom stadionu ubedljivo savladali Vojvodinu sa 5-0.

Stara Dama srpskog fudbala je zbog ranog crvenog kartona igrala od 23. minuta sa igračem manje, a pritom joj je okršaj sa šampionom došao u nezgodnom momentu, između dve utakmice dvomeča sa Apoelom u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Odmah je branilac titule krenuo ofanzivno i već u 3. minutu je Bukari ozbiljno prpretio nakon povratne lopte koju je dobio od Krasoa.

Do prednosti je domaćin stigao u 12. minutu, kada je Kangva proigrao Olajinku, a Busnić neoprezno startovao u šesnaestercu. Odgovornost sa bele tačke je preuzeo Kraso i bio siguran.

Busnić je ovom prilikom zaradio i žuti karton, a nakon nepunih deset minuta mu je pokazan još jedan, pa je Vojvodina veći deo utakmice igrala sa igračem manje na terenu. Opet je fauliran bio Olajinka, a sve nakon odličnog proigravanja od strane Mirka Ivanića, koji se veoma istakao u ovom segmentu večeras.

Bukari je u međuvremenu posle odlične solo akcije i nekoliko drblinga još jednom veoma ozbiljno pripretio u 21. minutu, ali je u završnici bio neprecizan.

Prednost je duplirana u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada je Kraso upisao “asistenciju” iz kornera, a iskusni Radomir Milosavljević glavom postigao autogol.

Na 3-0 je svojim drugim pogotkom povisio Žan-Filip Kraso u 51. minutu, posle dodavanja Kingsa Kangve sa desne strane. Akciju je još jednom odličnom dubinskom loptom pokrenuo Mirko Ivanić.

Mladi Vladimr Lučić je u 57. minutu zamenio dvostrukog strelca u domaćem timu, a 13 minuta kasnije i sam zatresao mrežu na efektan načinposle asistencije Bukarija, nakon što se lucidno oslobodio čuvara, za vođstvo od 4-0.

Bukari se u 80. minutu i sam konačno upisao u strelce u svom stilu, nakon što je izbacio nekoliko protivničkih igrača, i tako doneo konačnih 5-0.

Crvena zvezda (3-5-2): Glazer – Degenek (od 73. Spajić), Mijailović, Dragović – Bukari, Kangva (od 57. Šljivić), Stamenić, Ivanić (od 71. Kabić), Mitrović (od 71. Nikolić) – Olajinka, Kraso (od 57. Lučić).

Vojvodina (4-4-2): Carević – Bjeković, Crnomarković, Jeličić, Bukinac (od 73. Jovanović) – Nikolić (od 54. Radulović), Busnić, Miletić, Milosavljević (od 46. Zukić) – Vukić (od 54. Bolingi), Ivanović (od 46. Čumić).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Čelsi se razgoropadio, petarda u londonskom derbiju (VIDEO)

odigrana su dva meča u popodnevnom terminu u Premijer ligi, i u oba su slavili domaćini. Čelsi je u derbiju...

POVEZANE OBJAVE