Oglasio se Terzić: Evo šta je izjavio generalni direktor Zvezde

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić oglasio se nakon što je oslobođen optužbe za zloupotrebe u vezi sa transferima igrača OFK Beograda.

Terzić je oslobođen optužbe da je zloupotrebom položaja od prodaje fudbalera Branislava Ivanovića protivpravno prisvojio novac, dok su optužbe za zloupotrebe od prodaja fudbalera Vanje Grubača i Srđana Stanića ranije zastarele.

-Drago mi je da je Sud potvrdio moju nevinost i da se ovaj slučaj konačno završio. Policija i tužilaštvo su tada 2008. godine, pokrenuli ovaj proces bez dokaza, selektivno i neprincipijelno, pod pritiskom tadašnjih političkih moćnika. Kako drugačije objasniti činjenicu da su svi klubovi u svim sportovima u tom periodu funkcionisali na jedan isti način, a jedino su ljudi iz malog OFK Beograda zbog toga bili procesuirani, rekao je Terzić Tanjugu i dodao:

-Rukovođenje OFK Beogradom sam preuzeo 1997. godine kada je klub bio pred raspadom, kada se takmičio u Drugoj ligi, a od njega sam ubrzo napravio treći najuspešniji klub u državi. Sa svojim prijateljima sam ga finansirao sam, bez ijednog dinara pomoći države ili grada.Kada je 2008. godine optužnica podignuta, Skupština OFK Beograda je donela jednoglasnu odluku da sam za sve urađeno zaslužio orden, a ne optužnicu i to je jedina istina, naveo je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZA POVRATAK U VRH: Srpkinje dobile rivala za plej-of

Teniserke Srbije će krajem godine pokušati da se vrate u svetsku grupu Bili Džin King kupa. Nakon uspešno završenih kvalifikacija...

POVEZANE OBJAVE