PRIKLJUČI SE POTERI ZA DŽEKPOTOM: Vreme je da snovi postanu realnost!

Potera za džekpotom može da počne!

Još jednom je Meridian uspeo da poruši sve barijere i predstavi vam nešto što niste videli do sada. U saradnji sa jednom od najpopularnijih zvezda u regionu, Sandrom Afrikom, predstavljena je nova reklama koja će vas apsolutno oduševiti.

Ono što se najavljuje ovom reklamnom kampanjom je potera za VRHUNSKIM DŽEKPOTOM. Da stvar bude bolja do njega možete ekskluzivno u Meridianu igrajući slot igre provajdera Expanse Studios.

Za koji god od slotova sjajnog provajdera da se opredelite, nećete pogrešiti! Sa posebnim osvrtom se skreće pažnja na nekoliko najpopularnijih igara.

Fantastično osveženje stiže uz igru Wild Icy Fruits, a ako vam je do plesa to možete učiniti sa indijanskom princezom Piom!

Zaljubljenici u Meksiko mogu krenuti na virtuelno putovanje uz igru Pinata Loca, dok vas slot adaptacija priče o Mobi Diku čeka uz igru Wild White Whale!

Expanse igre poseduju tri magična džekpota, od kojih vas najveći među njima, dijamantski, može učiniti MILIONEROM!

A, ako se opredelite za Expanse Studios slotove pruža vam se šansa da učestvujete u promociji Pinata Loca Madness koja kao glavnu premiju donosi PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

S toga ne čekajte, ulogujte se na svoj korisnički nalog i uživajte u zabavi!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE