Tadić: Ako postanem trener, voleo bih da dobijem savet od Obradovića

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić dao je svoj prvi intervju otkako je stigao u Fenerbahče.

On je govorio o raznim temama, između ostalog i o treneru košarkaškog kluba Partizan Želju Obradoviću i srpskim sportistima koji su poznati u Turskoj.

-Nisam još pričao sa njim, ali on je legenda. Trener sa najviše trofeja u Evropi. Postavio je veliki primer za sve. Radi svoj posao sa neverovatnom strašću i zna apsolutno sve. Ako odlučim da nekad postanem trener, voleo bih da sednem sa Obradovićem i da dobijem neki savet od njega. Jer, on je najveći u košarci. Pravi primer. I izuzetno bitan za moju zemlju. Bilo bi lepo kada bi se vratio u Fenerbahče. Voleo bih da odem na neku košarkašku utakmicu ovde, ako budem imao vremena. Tu su i Gudurić i Bjelica od srpskih igrača, rekao je Tadić.

Kapiten reprezentacije Srbije je otkrio kako je došlo do transfera u Fenerbahče.

-Proveo sam pet lepih godina u Ajaksu, bio sam kapiten. Doprineo sam dobrim rezultatima kluba golovima i asistencijama. Naravno, ništa od toga ne bih uspeo da tim nije bio dobar. Tek tada možete da iskažete svoj kvalitet. Svideo mi se kakav je bio Fenerov prvi pristup ka meni. Prvo sam upoznao predsednika Alija Koča, pa onda sa ostalima. Govorili su mi o klubu, mada sam svakako znao da je Fener najveći u Turskoj, da ima sjajne navijače i bogatu istoriju. Imao sam dobar osećaj posle tih sastanaka. I tako to ide u životu, kada neko ostavi tako dobar utisak na vas, onda tamo idete. Objasnili su mi da imaju veliki projekat u klubu i verujem da ćemo ga ostvariti

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković započeo 423. nedelju vladavine

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 423. nedelju na vrhu ATP liste. Srpski igrač ima 9.990...

POVEZANE OBJAVE