KREĆE GROZNICA ENGLESKOG FUDBALA – Priključi se MERIDIANBET FANTASY LIGI i osvoju 2.000 EUR!

Vreme je da pokažeš svoje menadžerske veštine!

Nemoj da fantaziraš i spremi se da igraš Meridianbet Fantasy ligu! Sportska kladionica Meridianbet vas ovog leta vodi u magičan svet engleskog fudbala uz neodoljivu, omiljenu igru fudbalskih fanatika širom sveta!

Fantastične nagrade, uzbudljiva zabava i brojni bonusi – sve to donosi Meridianbet Fantasy liga!

A da biste učestvovali u Meridianbet Fantasy Ligi, potrebno je da budete registrovani na sajtu meridianbet.rs, kao i na sajtu fantasy.premierleague.com pod identičnim imenom i prezimenom. Kada to učinite, za ulazak u Meridianbet Fantasy ligu koristite kod: hi3fxa.

Osim što Meridianbet svim novoregistrovanim igračima poklanja fantastičan bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 DINARA, na kraju sezone najuspešniji menadžeri biće bogato nagrađeni, a glavne nagrade su zaista impresivne:

1. mesto 2.000 evra

2. mesto 1.000 evra

3. mesto 500 evra

4. mesto GoPro kamera

5. i 6. mesto električni trotinet

7. i 8. mesto Smartwatch

9. mesto poklon set iznenađenje

10-15. mesto besplatno učešće u VIP ligi

Ali, ni to nije sve jer sve igrače očekuju nagrade i na nedeljnom, kao i na mesečnom nivou! Kompletan spisak nagrada nalazi se na ovom linku.

Kao što smo napomenuli, da bi igrač učestvovao u Meridianbet Fantasy ligi potrebno je da ima otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs. Takođe, igrač treba biti registrovan i na sajtu fantasy.premierleague.com identičnim imenom i prezimenom kao na sajtu meridianbet.rs

Lista dobitnika nedeljnih i mesečnih nagrada biće objavljenja na sajtu u sklopu promocije, kao i na zvaničnoj Instagram stranici fantasy.meridianbet.

Priključite se Meridianbet Fantasy ligi i pokažite svoje menadžerske veštine!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred početak plej-ofa: Da pokažemo razliku u kvalitetu

Vaterpolisti Novog Beograda će u prvom meču polufinala u utorak na bazenu SC "11. april" od 19.45 časova igrati...

POVEZANE OBJAVE