LŠ: Srbi uspešni, Olimpija posle velike drame izbacila Ludogorec!

Odigrana su četiri meča revanš mečeva 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U Atini Panatinaikos je odigrao 2:2 protiv Dnjepra i zahvaljujući pobedi u prvom meču 1:3 su prošli dalje. Oba gola je postigao Slovenac Šporar, a asistenciju je upisao srpski reprezentativac Filip Đuričić. U narednom kolu PAO igra protiv Olimpika iz Marseja.

Aris iz Limasola je pobedio BATE Borisov u gostima 3:5 i ukupnim rezultatom 5:11 prošao dalje. Veljko Nikolić i Slobodan Urošević su u igru ušli u 57. minutu, a Kiprani u narednoj rundi igraju protiv boljeg iz meča Rakov – Karabag.

Olimpija iz Ljubljane je napravila podvig pošto je izbacila Ludogorec posle pobede u Sloveniji 2:1. U pravoj drami, posle 1:1 u prvom meču, Olimpija je do obede došla golom Elšnika u drugom minutu nadoknade. Da stvar bude neverovanija, u nastavku dodatog vremena Ludogorec je imao penal i promašio ga je. U narednoj rundi čekaju boljeg iz meča Žalgiris – Galatasaraj.

U pravoj drami u Bratislavi, Slovan je prošao Zrinjski zahvaljujući pobedi u Mostaru. U Slovačkoj je bilo 2:2, a strelac gola za Slovan je bio Dražić. Zrinjski je izjednačio u nadoknadi i strepelo se do zadnjeg trenutka za prolaz. Ipak, slovački tim je prošao dalje i čeka boljeg iz meča Šerif – Makabi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SUPERLIGA: Lukovići i Lutovac “potopili” Radnik, Radnički i Novi Pazar sigurni, Pančevci sve dalje od šanse za opstanak (VIDEO)

Danas su odigrane četiri utakmice plejaut faze Superlige Srbije u fudbalu. Najviše golova bilo je u duelu odigranom u...

POVEZANE OBJAVE