PAKUJ KOFERE I SPREMI SE ZA PUT – Ovde te čekaju KARTE ZA MEKSIKO!

Ako uživaš u vrhunskoj zabavi, poseti Meridianbet, postani deo promocije Pinata Loca Madness i preuzmi karte za Meksiko!

Sve što ste želeli ovog leta priuštio vam je Meridian! Od vrhunskih džekpotova, preko nestvarnih promocija, do bonusa o kojima ste oduvek maštali!

Ono što se posebno izdvaja je akcija Pinata Loca Madness! Pitate se zašto? Ako postanete šampion ove promocije osvojićete DVE KARTE ZA MEKSIKO! Posetite zemlju ljutih papričica sa najdražom osobom!

Atraktivna akcija će trajati sve do kraja avgusta, a od vas se traži da uživate u slotovima provajdera Expanse Studios! Podesite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu! Svaki dobitan spin će vam doneti određeni broj poena uz pomoć kojih napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Pored posete EGZOTIČNOJ DESTINACIJI možete da osvojite: električni skuter, električni trotinet, sjajne bonuse i poklon spinove!

I ZATO – NEKA VRELA LETNJA AVANTURA POČNE!

Ukoliko još uvek nemate korisički nalog u Meridianu pravo je vreme da se REGISTRUJETE! Odmah nakon registracije i verifikacije naloga čeka vas 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbetkladionice?

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE