BONUS DOBRODOŠLICE ZA DVOSTRUKI UŽITAK: Iskoristi poklon od 4.000 RSD za novi tiket i najpopularnije slot igre!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Fudbal nam se vratio na velika vrata, Super liga je startovala, kvalifikacije za evropska takmičenja su u toku, tako da i te kako imamo čime da se zabavimo.

Ovog utorka očekuje nas nastavak kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu konferencija, a u to ime – sportska kladionica Meridian pripremila je fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 4.000 RSD RSD BONUSA i to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete dvoj nalog – i naračun odmah stiže 4.000 RSD!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Najpre, 1.000 RSD možete iskoristiti na sastavljanje tikete, a kako su u Meridianu uvek NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – evo i nekih predloga za klađenje:

Astana – Dinamo, dvojka 2.00
Makabi Haifa – Šerif, kec 1.45
Galatasarj – Žalgiris, kec 1.15
Karabag – Rakov, kec 2.05
Molde – HJK, kec 1.25
*Napomena: kvote su podložne promenama.

A, onda… Dok čekate rasplet na utakmica – zabavite se uz fantastične SLOT IGRE koje vas čekaju na istom mestu. Preostalih 3.000 RSD BONUSA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, pa se možete zabaviti uz Wild Icy Fruits, Big Bass Bonanza, Pia premium, Pinata Loca, Titan Roulette i brojne druge igre. I ko zna – možda baš vi osvojite PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Pridružte se Meridianu – preuzmite spektakularne bonuse i uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE