4.000 DINARA STIŽE – Registuj se i BESPLATNO uživaj najjačoj u zabavi!

Meridian je pripremio spektakularan bonus za novajlije – registruj se, preuzmi 4.000 dinara i uživaj u slotovima i sportskim tiketima.

Da li ste ikada poželeli potpuno besplatan početak slot avanture? Jeste li poželeli da odigrate sportski tiket besplatno? Meridianbet vam od sada i to omogućava!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže bonus od 4.000 DINARA koje možete koristiti kako za slot igre, tako i za sportske tikete.

3.000 DINARA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, dok vam 1.000 DINARA stoji na raspolaganju za sportske tikete.

Danas novosadska Vojvodina dočekuje Apoel sa Kipra u revanš meču kvalifikacija za LIGU KONFERENCIJA. Da li će popularne “lale” nadoknaditi minus iz prvog meča, saznaćemo večeras. Odaberite svoj tip i stavite ga na tiket.

Nakon toga isprobajte najpopularnije igre iz kategorije “slotovi”.

Odmah zatim uplatite prvi depozit u iznosu od minimum 500 DINARA! Od trenutka uplate u igri ste za 100% bonusa na prvi depozit! Na ovaj način možete osvojiti nestvarnih 120.000 DINARA!

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga kaznila Atamana i Panatinaikos

Dosta bure je bilo posle prvog meča Panatinaikosa i Makabija, u kojem su gosti iz Izraela došli do brejka. Posle...

POVEZANE OBJAVE