BESPLATNA ZABAVA NAREDNIH GODINU DANA – Ovde te čeka 365.000 DINARA POKLON DEPOZITA!

Fantastična promocija u Meridianu ti može doneti godinu dana potpuno besplatne zabave!

Meridian vam predstavlja akciju koja će podjednako obradovati ljubitelje sportskog klađenja i slot/live dealer/poker igara. Uđi u odabrano društvo, postani jedan od 100 i 365 dana potpuno besplatne zabave može biti tvoje!

Lojalnost se zaista isplati. Svakom uplatom od 1.000 ili više dinara na svoj korisnički nalog povećavaju ti se šanse da se izboriš za neodoljiv bonus narednih godinu dana.

100 igrača sa najvećim brojem transakcija učestvuju u finalnom delu, a najsrećniji među njima osvaja poklon depozit od 1.000 DINARA narednih 365 dana! Svoj depozit možeš koristiti kako na slot/live dealer/poker igre tako i na sportske tikete.

Još uvek nemaš korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJEŠ! Odmah nakon REGISTRACIJE te čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažeš kao najbolji među njima osvojićeš PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje te još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE