Đoković odgovorio Aleksandru Mitroviću

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je, gostujući u podkastu “Alesto” imao interesantnu izjavu za najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

Bivši fudbaler Partizana priznao da je u stanju da se pobije sa saigračima braneći delo Novaka Đokovića, a potom ispričao situaciju kada se to umalo i desilo.

-Bio sam tada u Engleskoj. Tada sam navijao za Đokovića. Pa ja sam hteo da se pobijem! Bio sam nekoliko puta na ivici da to uradim. Sećam se kada je bilo finale Vimbldona, kada je igrao protiv Federera. Bila je frka, od 30 igrača i stručnog štaba smo samo ja i golman Španac bili za Novaka, a njih 28 za Federera, otkrio je Mitrović i dodao:

-Krenulo je u meni nešto da kuva. Oni su krenuli da me prozivaju. I sad kad neko kaže nešto loše o Novaku, ja bih da se pobijem. Volim ga kao rođenog brata. Krivo mi je što ga ljudi osporavaju, čak i kod nas. Ne znam kojom rečju bih ga opisao. Dobar čovek, ljudina, fer-plej igrač, ali oni mu uvek nalaze nešto. Evo i sad se iznerviram kada o tome pričam. Najbolji je ikada. Što ga više vređaju, to on više gura. To je naš mentalitet.

Nekoliko dana kastnije ta izjava je stigla i do Đokovića, koji se oglasio na Instagramu. Najbolji teniser svih vremena je podelio snimak te izjave i zahvalio se reprezentativcu Srbije.

-Hvala ti brate, glasila je poruka Đokovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Zvezde se javno zahvalio Baharu

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. Tim povodom oglasio se...

POVEZANE OBJAVE