Mrkela govorio o Aleksandru Mitroviću: Imaš jednog malog u Teleoptiku, ali nemoj da kažeš od koga si dobio informaciju

Pre deset godina omladinska reprezentacija Srbije (U19), koju su mahom činili igrači rođeni 1994. i 1995. godine, trijumfovala je na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, predvođena selektorom Ljubinkom Drulovićem.

Zamenik direktora mlađih kategorija u Fudbalskom savezu tada je bio sadašnji sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji je otkrio zanimljiv detalj u vezi sa Aleksandrom Mitrovićem, sada najboljim strelcem naše A reprezentacje u istoriji.

Nismo imali pravo rešenje na poziciji špica za jedan važan turnir u Izraelu, tadašnji trener Partizana Sale Stanojević nije nam dao Lazara Markovića i Nikolu Ninkovića zbog neke evropske utakmice, ali me je odveo na stranu i šapnuo mi: “Imaš u Teleoptiku jednog malog Mitrovića, trese mreže kao lud, ali nemoj molim te da kažeš Vuku Rašoviću od koga si dobio informaciju”. Pozvali smo Mitra koji je u Izraelu bio najbolji strelac turnira, tada je prvi put ušao u reprezentativne selekcije i nije više ni izlazio. Pogledajte gde je danas, rekao je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE