Potencijalno pojačanje crveno-belih: “Nije tajna da sam navijač Zvezde”

Kako javljaju mediji, štoper Sočija Vanja Drkušić nalazi se na meti Crvene zvezde. Crveno-beli traže pojačanje u odbrani nakon odlaska Strahinje Erakovića, a među kandidatima je štoper tima iz Rusije.

Slovenac je u razgovoru za Sportski žurnal odgovorio na interesovanje crveno-belih. 

 Agent Mladen Ratkovica me je obavestio da postoji interesovanje Crvene zvezde. Bukvalno je to sve što imam od informacija. Takođe, znam da su klubovi ranije pričali, u kojoj su sad fazi zaista ne bih znao. Sigurno me Soči neće pustiti bez obeštećenja – počeo je Drkušić i dodao:

– Zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pamtim je od malih nogu tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe. 

Štiper je istakao kakav mu stil igre odgovara. 

– Snalazim se u timovima koji igraju napadački fudbal. Brz sam, tako da mogu da pohvatam kontre.Mlad sam igrač, mogu još mnogo da naučim, a gde ćete bolje prilike od kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića. Još uvek štopera za neki od timova iz liga petice, jasan je Drkušić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE