Sa Pinto nakon pobede nad Vojvodinom nije dobio pitanje o Zvezdi, pa rešio da sam progovori o periodu u srpskom klubu

Fudbaleri Apoela savladali su večeras Vojvodinu na stadionu “Karađorđe” sa 2-1, identičnim rezultatom kao i u prvom duelu ovog dvomeča na Kipru.

Trener Apoela je bivši strateg Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto, koji je primetio pisanje medija o njegovom porazu od Vojvodine dok je vodio crveno-bele iz Beograda. Pošto nije dobio pitanje u vezi sa mandatom u srpskom timu, progovorio je o tome na svoju ruku.

Kada sam izgubio 3:0 protiv Vojvodine sa Zvezdom 3:0, igrači koji su igrali za Zvezdu su imali po 17 i 18 godina. Novinari su o tom porazu pisali i sada, a nisu me na ovoj konferenciji ništa pitali. Eto, želim to da objasnim tu situaciju, rekao je Portugalac.

Kad je reč o večerašnjoj utakmici, nije bio potpuno zadovoljan.

Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali. Protivnik je bio bolji u prvom poluvremenu. Nisu imali šta da izgube i mogli su da promene rezultat. Borili su se i dobro su igrali. Nismo bili dovoljno agresivni u duelima, nismo ispunili naš plan i prvi deo je bio jako težak, rekao je Sa Pino, pa dodao:

Na poluvremenu sam pričao sa igračima i popravili smo stvari. Bili smo agresivniji, moblilniji i igrali smo brže i jednostavnije. Odlično smo igrali u tranziciji. Kada smo dali gol, zatvorili smo meč i nismo hteli ništa da rizikujemo. Mislim da je rezultat pošten, zaključio je trener Apoela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE