Vojvodina kasno proradila i eliminisana iz Evrope

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto je u Novom Sadu poražena od Apoela sa 2-1, identičnim rezultatom kao i u prvom susretu u Nikoziji.

Kingsli Sarfo je u 28. minutu preciznim šutem doneo prednost gostima, pa je srpskom timu tada već bilo potrebno dva gola kako bi dostigao zaostatak.

Tek nakon primljenog gola tim Radoslava Bataka je proradio i krenuo znatno ofanzivnije, što se isplatilo u 37. minutu, kada je Zukić poravnao rezultat posle odličnog prodora Čumića po levoj strani.

Zukić je u završnici poluvremena propustio još jednu dobru šansu, kada je šutirao nedovoljno snažno nakon dobro izgrađene akcije Vošinih fudbalera.

Međutim, od povratka na teren u drugom poluvremenu ponovo je kiparski predstavnik bio bolji i Jorgor Erfem je realizovanim penalom u 74. minutu otklonio sve dileme.

Bivši srpski reprezentativac Radosav Petrović se u gostujućem timu našao na terenu od 68. minuta, kada je zamenio strelca prvog gola, dok je bivši fudbaler Crvene zvezde Tomane zaigrao u završnici, pošto je u 84. minutu ušao u igru umesto Kvilitaje.

Protivnik Apoelu u narednoj fazi biće gruzijski Dila Gori, koji je savladao ukrajinsku Vorsklu.

FOTO: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE