Bahar pred Napredak: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaler Crvene zvezde sutra na svom teren dočekuje ekipu Napretka iz Kruševca u okviru drugog kola Superlige, na stadionu ”Rajko Mitić”.

Trener crveno-belih Barak Bahar izneo je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu.

– Moj posao je da što bolje pripremim ekipu, znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas dodatno motiviše. Ne bih mnogo o protivniku, analizirali smo, gledali smo i prethodnu utakmicu i utakmice pre toga. Dobro smo spremili ekipu, jasan je trener Zvezde.

Izraelski stručnjak dodao je da se njegova trenerska filozofija zasniva na pobedi, da ekipa igra atraktivno, da navijači budu srećni i zadovoljni, da se igra visok presing.

 – Nakon analize prethodne utakmice pritiv Vojvodine stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše možda i nije bilo toliko loše, ali svakako da ima toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu ima prostora da se napreduje, da postižemo više golova, poručio je Bahar.

Crvena zvezda sutra od 20.05 sati dočekuje Kruševljane na stadionu Rajko Mitić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE SMENE TRENERA: Pao dogovor, “doživotni” ugovor u Sevilji!

Fudbaleri Sevilje nisu imali naročito uspešnu sezonu u La Ligi. Završiće je bez plasmana u evrokupove i na sredini tabele....

POVEZANE OBJAVE