NE FANTAZIRAJ – IGRAJ MERIDIANBET FANTASY LIGU!

U novoj sezoni imaš priliku da osvojiš 2.000 evra, ali i brojne druge novčane i robne nagrade!

Uzbudljiva fudbalska groznica je sve bliže, jer nova sezona Premijer lige je na samo nedelju dana od nas! I zato, trenutak je savršen da upravo ti postaneš deo ove fantastične avanture kroz Meridianbet Fantasy ligu.

Pripremi se da skockaš svoj tim i zapečatiš put ka vrhu – očekuje te najjača zabava u regionu!

Fudbal nikada nije bio privlačniji uz Meridianbet Fantasy ligu! Zaboravi na dosadu jer te ove sezone očekuju fantastične nagrade i neodoljivi bonusi!

Za ulazak u fantazi svet, sve što treba da uradiš je da se registruješ na sajtu meridianbet.rs i fantasy.premierleague.com sa identičnim imenom i prezimenom. Zatim, unesi kod hi3fxa i eto te u igri!

Ali, tu nije kraj jer fešta tek počinje! Meridianbet nagrađuje sve novoregistrovane igrače fantastičnim bonusom dobrodošlice od čak 4.000 DINARA, dok te na kraju sezone čekaju neverovatne nagrade:

1. mesto – 2.000 evra

2. mesto – 1.000 evra

3. mesto – 500 evra

4. mesto – GoPro kamera

5. i 6. mesto – električni trotinet

7. i 8. mesto – Smartwatch

9. mesto – poklon set iznenađenje

10-15. mesto – besplatno učešće u VIP ligi

Zar nije impresivno? Mada, ni to nije sve! Nagrade te očekuju i na nedeljnom i mesečnom nivou! Kompletan spisak nagrada možeš pronaći na ovom linku.

Zato ne gubi vreme, već se pridruži Meridianbet Fantasy ligi i pokaži svima svoje menadžerske veštine! Spremi se za fudbalski vrtlog i osvoji fantastične nagrade dok uživaš u nezaboravnoj sezoni Premijer lige! Prati dobitnike i ostani u toku sa svim vestima na zvaničnoj Instagram stranici fantasy.meridianbet.

Fantazija te čeka – pridruži se sada!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE