UMALO DOŠAO “GLAVE” PARTIZANU: Talentovani centar iz ABA lige odlazi na najprestižniji koledž u Americi!

Studenstki centar je ostao bez talentovanog hrvatskog centra Zvonimira Ivišića, za kog Partizan u najvećem delu četvrtfinalne serije ABA lige nije imao rešenja u prethodnoj sezoni.

Ovaj 20-godišnjak će karijeru nastaviti da gradi u Americi, i to ni manje ni više – na najprestižnijem koledžu Kentaki, za koji će nastupati u NCAA ligi. Ovu informaciju je sam igrač objavio putem društvenih mreža.

Dobio sam ponudu trenera Džona Kaliparija za stipendiju da idem na Univerzitet Kentaki. Uzbuđen sam što mogu da kažem da sam prihvatio stipendiju i da ću tamo igrati sledeće sezone. Gou Big Blu!, napisao je mladi centar.

Tako se nastavlja sa odlascima najtalentovanijih centara Evrope u NCAA, pošto je prethodno i vicešampion Evrope sa juniorksom reprezentacijom Španije Adaj Mara postao deo UCLA koledža.

Studentski centar se ovog leta značajno pojačao na poziciji plejmejkera, gde su angažovani Borna Kapusta i crnogorski reprezentativac Igor Drobnjak, ali će zato na mestu centra biti značajno oslabljen.

U Studenstkom centru igra i Zvonimirov rođeni brat Tomislav.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE