BONUS KOJI SE NE PROPUŠTA – OTVORI NALOG I PREUZMI 4.000 DINARA

Registruj se, preuzmi 4.000 dinara i uživaj u slotovima i sportskim tiketima

Dobrodošli u svet najbolje zabave, gde vas očekuje potpuno besplatan početak vaše avanture! Da, dobro ste pročitali! Sada imate priliku da započnete slot avanturu i sportsko klađenje POTPUNO BESPLATNO!

O čemu je reč?

Odmah pošto se registrujete na sajtu Meridianbet i verifikujete nalog obradovaće vas bonus dobrodošlice od 4.000 DINARA! Ali, tu nije kraj, jer sada imate mogućnost da iskoristite 3.000 DINARA za najraznovrsnije slot igre, dok vam dodatnih 1.000 DINARA stoji na raspolaganju za vaše sportske tikete!

Subota i nedelja su idealni dani za sport, jer nas očekuje drugo kolo u Super ligi Srbije i fudbalska magija na domaći način! Samo nedelju dana nas deli i od početka top 5 liga Evrope, a do tada istražite kompletnu sportsku ponudu ovde.

Mada, ni to nije sve! Nakon uzbudljivih sportskih trenutaka, vreme je da isprobate najpopularnije igre iz kategorije “slotovi”. Prepustite se uzbuđenju i zabavi koju nude najkvalitetniji slot provajderi!

I kao da to nije dovoljno, spremili smo još jedno posebno iznenađenje za vas! Uplatite prvi depozit od minimum 500 DINARA i osvojićete neverovatnih 100% bonusa na prvi depozit. Meridianbet vam tako pruža mogućnost da ostvarite i do 120.000 DINARA!

Pridružite se Meridianbet avanturi već danas klikom ovde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj iskreno o svom statusu u Partizanu: Vruć krompir je u rukama Ivice Kralja, uvek je pričao da imam podršku

Jedan od glavnih vesti u svetu sporta u Srbiji u toku ponedeljka je najavljena smena Igora Duljaja sa mesta...

POVEZANE OBJAVE