NOVI IGRAČ PARTIZANA: Ponitka o očekivanjima, voli trenere koji grade rezultat oko tima

Poljski košarkaš Mateuš Ponitka bio je sa reprezentacijom u Beogradu.

Orlovi su iza zatvorenih vrata savladali rivala na pripremama za Mundobasket.

Novi košarkaš Partizana govorio je za Mocartsport o situaciji u nacionalnom timu ali i dolasku među crno-bele.

On je uvek za to da igra za reprezentaciju osvrćući se na četvrto mesto sa Evrobasketa prošle godine. Takođe je kao ostvarenje sna istakao plasman na OI u Parizu.

Objasnio je kako je prošle sezone pred EP potpisao za Ređo Emiliju a potom i Panatinaikos. Indirektno se dotakao priče da je on uticao da njegov brat Marsel ne igra na šampionatu Evrope.

PREOKRET: Ponitka potpisao za Partizan!?

O dolasku u Partizan rekao je da je oduvek želeo saradnju sa Željkom, videti kakav je na i van terena. Savete mu je davao i Bogdan Karaičić sa kojim je ponitka radio u Lokomotivi.

Potom se ponitka osvrnuo i na očekivanja od predstojeće sezone. On je rako da će dati sve od sebe da ekipa pobedi. Rekao je da voli trenere koji grade rezultat oko tima a ne pojedinca.

Ponitka je rekao da će se ekipi crno-belih priključiti na kraju avgusta. Ponitka je, podsetimo, u ranijem intervjuu za ovaj portal rekao da je imao ponude Zvezde i Makabija govorivši šta je prevagnulo da pojača Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pored Duljaja još jedan trener napušta Partizan

Igor Duljaj nije jedini koji je napustio klupu fudbalskog kluba Partizan. Duljaj je sinoć smenjen sa pozicije šefa strućnog štaba...

POVEZANE OBJAVE