Srbi danas veoma raspucani širom sveta! (VIDEO)

Srpski fudbaleri bili su veoma raspucani danas širom sveta. Sergej Milinković-Savić ponovo je pogodio za Al-Hilal, ali su našu fudbaleri bili istaknuti i u evropskim ligama.

Milan Gajić bio je precizan u ubedljivoj pobedi od 4-1 moskovskog CSKA u gradskom derbiju protiv Lokomotive. On je duplirao prednost svog tima u 31. minutu kada su Armejci poveli sa 2-0.

Luka Ilić je u francuskoj Ligi 2 nastavio tamo gde je stao prošle sezone u TSC-u. Samo 13 minuta bilo mu je dovoljno da postigne vodeći pogodak za svoj Troa na gostovanju Dankerku.

Ovaj pogodak je bio prava majstorija koja dokazuje raskoš talenta mladog Nišlije.

Domaćin je ipak uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka, pa je ovaj duel završen rezultatom 2-2.

Uspešan početak u novom klubu imao i Veljko Birmančević. On je postigao poslednji gol za Spartu iz Praga u ubedljivoj pobedi od 5-2 nad Pordubicama, u sklopu 3. kola češkog elitnog ranga.

Pogodio je veoma preciznim šutem, kada se lopta od stative odbila u gol. Tada je povisio na 5-0 u 57. minutu, a gostujući fudbaleri su do kraja uspeli da postignu dva utešna gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE