Zvezda ponovo ubedljiva, efektni golovi Mijailovića i Krasoa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa odličnim partijama, pošto su savladali Napredak iz Kruševca na svom terenu sa ubedljivih 4-0, u sklopu 2. kola Superlige.

Već posle pet minuta od prvog sudijskog zvižduka domaćin je poveo, kada je Žan-Filip Kraso bio siguran sa penala. Tome je prethodnio nespretan faul Đekovića nad Mitrovićem već u 2. minutu.

Zvezda je nastavila sa efikasnom igrom, iako neko vreme nije bilo velikih pretnji ni pred jednim golom. Stamenić je pokazao spretnost u 10. minutu, kada je prošao po levoj strani, ali je izboren samo korner tom prilikom.

Ofanziva se isplatila u 35. minutu, kada je Kraso zabeležio i asistenciju, odlično uočivši Bukarija, koji je iznenadio golmana Vladimira Bajića šutem iz veoma oštrog ugla.

Samo dva minuta kasnije gotovo sve je bilo rešeno. Srđan Mijailović je dobio loptu sa leve strane od Lučića, namestio se na šut i sa dvadesetak metara bio veoma precizan za 3-0.

Ovo je Mijailoviću ujedno bio i prvi pogodak za Zvezdu, računajući oba mandata, i to u 100. utakmici za klub!

Ubrzo nakon povratka na teren za Zvezdu je dosuđen i drugi penal, ali je nakon provere VAR sistema utvrđeno da je faul Mršića nad Lučićem načinjen izvan kaznenog prostora.

Kraso je u 71. minutu povisio na 4-0 i nastavio impresivan niz golova, koji traje još od prethodne sezone kada mu je umalo izmakla titula najboljeg strelca francuske Lige 2, gde je igrao za Sent Etjen. Njemu je ovom prilikom asistencijom uzvratio Osman Bukari, ali je u suštini napadač iz Obale Slonovače sam najzaslužniji, pošto je sebi izgradio poziciju i iz velike daljine šutirao veoma precizno.

Činilo se da će se utakmica mirno privesti kraju i da svi čekaju samo poslednji sudijski zvižduk, međutim Đorđe Jovanović se našao u izuzetnoj šansi u 90. minutu, kada je golman Zvezde Omri Glazer dobio priliku da dobro odreaguje.

Peter Olajinka u samoj završnici nije uspeo da dobro zahvati loptu volejom posle dobrog centaršuta mladog Nedeljkovića, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Crvena zvezda (3-2-3-2): Glazer – Degenek, Dragović (58. Milunović), Rodić – Mijailović (58. Nedeljković), Stamenić – Bukari, Lučić (58. Šljivić), Mitrović (70. Azarov) – Olajinka, Kraso (81. Kangva)

Napredak (5-4-1): Bajić – S. Jovanović, Prijović, Mršić, Đeković, Vukajlović – Ljubomirac (67. Đ. Jovanović), Putinčanin (46. Jović), Tomić (67. Krstić), Stoiljković (46. Stanojlović) – Nenadović (74. Babić)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE