Inter je bio na korak od eliminacije, ali je onda Mesi ponovo pokazao zašto je najbolji ikada (VIDEO)

Fudbaleri Dalasa i Inter Majamija odigrali su nerešeno, 4:4, u šesnaestini finala Liga kupa Amerike. Nakon nerešong ishoda, šutirali su se penali, gde je bilo 5:3 za ekipu Lionela Mesija, zbog čega su nakon prave drame eliminisali domaći tim.

Najbolji fudbale svih vremena Leo Mesi doveo je Inter do prednosti već u 6. minutu, ali su Kvinjon i Kamungo doneli preokret do kraja prvog poluvremena pa je Dalas posle prvih 45 minuta vodio sa 2:1. Alan Verasko je u 63. minutu povisio na 3:1, da bi Kremaski samo tri minuta kasnije smanjio na 3:2, ali je Dalas od 68. minuta zahvaljujući autogolu Tejlora vodio sa 4:2. Onda se ponovo dogodio novi autogol i smanjenje razlike na 4:3, da bi Mesi “magijom” iz slobodnog udarca doneo izjednačenje.

Onda su usledili penali, Mesi je, prvi šutirao i pogodio a i njegovi saigrači nisu promašili ni jedan od 5 udaraca. Na drugoj strani tragičar je bio Pomikal, koji nije pogodio mrežu u drugoj seriji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE