POSLE LOŠEG POČETKA SEZONE: Dva potpisa u Novom Sadu!

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od večitih rivala iz Beograda prva dva meča Superlige Srbije.

U kvalifikacijama za Ligu konferencija ih je izbacio APOEL.

Sada su se okrenuli obavezama u domaćim takmičenjima. Novosađani su objavili dva potpisa.

Prvotimac Dejan Zukić nastaviće saradnju sa klubom i u naredne tri sezone.

Danas sam produžio ugovor sa Vošom treći put, što pokazuje neko uzajamno poverenje koje imamo. Iako na startu sezone prolazimo kroz težak period, verujem da je pred nama uspešna sezone. Važno je da u klubu funkcioniše sve kako treba, od uprave do stručnog štaba do svlačionice i zato sam ubeđen da ćemo sve prebroditi. Očekujem već za vikend u Kruševcu preokrenemo situaciju u našu korist i da započnemo jedan pozitivan niz, rekao je on.

Pored njega, u klub je stigao levi bek Guram Giorbelidze iz gruzijskog Dinamo Batumija. On je sa Vojvodinom potpisao na dve godine ugovor.

Bio sam srećan kada me je pozvala Vojvodina, jer znam da je u pitanju jedan od najvećih klubova u Srbiji. Kada sam dobio ponudu, nisam oklevao, radujem se novom iskustvu. Daću sve od sebe za svoj novi klub i za navijače o kojima sam takođe čuo lepe stvari. Nikada nisam ranije bio u Srbiji, ali imam mnogo prijatelja odavde i čuo sam samo najlepše stvari i jedva čekam da počnem svoju novu etapu u karijeri, rekao je Gruzin.

Vojvodinu u nastavku prvenstva u nedelju očekuje gostovanje Napretku.

Foto: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED PLASMANOM NA F4: Više od 1500 navijača Makabija stiže u Pionir?

Košarkaši Makabija i Panatinaikosa večeras igraju četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige. Izraelski tim je bliži plasmanu na završni turnir pošto vode...

POVEZANE OBJAVE