Zamisli da narednih godinu dana svakog dana besplatno dobijaš 1.000 RSD?

Ne moraš da zamišljaš – dođi u Meridianbet za 365 dana uzbuđenja

Za sve ljubitelje sportskog klađenja i slot/live dealer/poker igara, Meridian je spremio akciju koja će vas oduševiti: priključite se odabranom društvu i osvojite 365 dana potpuno besplatne zabave!

Ovoga puta, lojalnost se zaista isplati. Svaka uplata od 1.000 dinara ili više na vaš korisnički nalog povećava vaše šanse da osvojite neodoljiv bonus za narednih 365 dana.

Finalni deo akcije uključuje 100 igrača sa najvećim brojem transakcija, a najsrećniji među njima osvaja POKLON DEPOZIT OD 1.000 DINARA ZA SLEDEĆIH 365 DANA! Ovaj bonus možete iskoristiti kako za slot/live dealer/poker igre, tako i za sportske tikete.

Ako još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu, ne brinite – vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon registracije čeka vas bonus od 4.000 DINARA koji možete iskoristiti kako za sportske tikete, tako i za slot igre.

Ali, to nije sve! Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu, traje i promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najuspešnijih igrača. Ako se pokažete kao najbolji među njima, možete osvojiti PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga, očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i fantastični bonusi!

Vreme je da se prepustite nezaboravnoj zabavi u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE