Zašto je utorak poseban dan u Meridianu?

Sutra u 13 časova obavezno da pogledaš svoj nalog!

Za sve avanturiste spremne da uskoče u vrhunsku letnju zabavu, sportska kladionica Meridian pripremila je iznenađenje koje će vas ostaviti bez daha!

SUPER UTORAK BONUS je ponovo u centru pažnje!

Utorak u 13 časova je trenutak kada se sve dešava – jednostavno se prijavite na svoj Meridianbet nalog i osvojite fantastičan bonus za online klađenje! Ko zna, možda će vam baš ovaj SUPER UTORAK doneti sreću i dodatnu dozu adrenalina!

Kladionica Meridian je poznata kao raj za bonus lovce, a ovaj SUPER UTORAK BONUS je pravi šlag na torti. Tri dana uzbuđenja i mogućnost da se okušate sa minimum jednim parom i kvotom od 1.25 po paru. To je prava prilika za one hrabre koji znaju kako da iskoriste prednosti!

Ako još uvek niste deo Meridian porodice, nema razloga za brigu – brza i jednostavna registracija je sve što vam je potrebno! Kliknite OVDE i započnite najjaču letnju avanturu uz BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD!

Da, dobro ste pročitali – čim verifikujete svoj nalog, 4.000 dinara bonusa je vaše! Možete se zabavljati sa 1.000 RSD za sportsko klađenje, dok sa preostalih 3.000 RSD možete zaigrati neke od uzbudljivih slot igara koje Meridian nudi!

Ali, pazite, tu nije kraj uzbuđenjima! Zahvaljujući promociji PINATA LOCA MADNESS možete osvojiti glavnu premiju – PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Već osećate toplotu tropskog sunca na svom licu i zvuke ptica u pozadini, zar ne? Sve što treba da uradite je da uživate u igrama provajdera Expanse Studios i pripremite se za vredne nagrade jer putovanje nije sve što vas čeka – električni skuter, električni trotinet, fantastični bonusi i poklon spinovi su takođe deo ovog nezaboravnog takmičenja!

Dobrodošli u Meridian, gde zabava nikad ne prestaje! Pripremite se za neverovatnu avanturu koja će vas osvojiti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FRANCUZ NE ZABORAVLJA TROFEJNOG TRENERA: Zagrljaj Lesora i Obradovića (VIDEO)

Kk Panatinaikos pobedio je sinoć Makabi u gostima i tako zakazao "majstoricu" za plasman n Fajnal-for Evrolige. Tu utakmicu...

POVEZANE OBJAVE