MEKSIKO TE ZOVE! Poseti Meridianbet i preuzmi SVOJE KARTE (VIDEO)

Pridruži se, poseti Meridian i preuzmi karte za putovanje na EGZOTIČNU DESTINACIJU!

Meridian nastavlja da oduševljava svoje verne igrače iz dana u dan. U prilog tome govore fantastične promocije u kojima možete uživati čitavog leta.

Uveliko je u toku akcija Pinata Loca Madness, pridruži se i ti, postani pobednik ove avanture i preuzmi DVE KARTE ZA MEKSIKO! Zabava se održava na slotovima provajdera Expanse Studios u kojima možete uživati samo na Meridianu!

Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu ili više od toga i svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj bodova kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Žurka će trajati sve do kraja avgusta, nakon čega će 100 najboljih igrača biti nagrađeno. Osim egzotičnog putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Ne propustite priliku, posetite zemlju prelepih plaža, tekile i ljutih papričica!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon registracije vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice?

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE