OVO JE NEMOGUĆE ODBITI: Zvezdi Napolija megalomanski ugovor od 200 miliona evra!

U dva je navrata Al Hilal pokušao “slomiti” Napoli i nije uspeo. Pokušaće i treći put, možda mu se posreći. Samo što ovaj put ide zaobilaznim putem, preko igrača.

Saudijci se nadaju da će prvo uveriti Viktora Osimhena da potpiše za klub iz Rijada, a onog trenutka kad budu imali dogovor s igračem staviti Napoli pred svršen čin i tako dovesti.

Prema pisanju Gazette delo Sport, Al Hilal je ponudio najboljem strelcu Serie A u prošloj sezoni ugovor kakav je praktički nemoguće odbiti: 40 miliona evra po sezoni, na pet godina.

To znači da bi Osimhen mogao zaraditi 200 miliona evra ako prihvati saradnju s trenerom Horheon Hesusom i pojača ekipu u kojoj su već Kalidou Kulibali, Sergej Milinković-Savić, Ruben Neves i Malkom.

Saudijcima novac nije problem, ali je zato pravi izazov uveriti Napoli da pusti dijamanta. Prvo su odbili 120 miliona evra, nakon toga i 140 miliona evra. Međutim, Arapi ne odustaju i izgleda da je samo pitanje trenutka kad će prebaciti cifru od 150 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

424. nedelja vladavine Novaka Đokovića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju vladavine na ATP listi. Srpski teniser sačuvao je...

POVEZANE OBJAVE