Duljaj izneo očekivanja pred prvi evropski izazov: Biće teško, ali nismo došli sa spuštenim gardom

Fudbaleri Partizana sasvim su solidno započeli novu sezonu. Iako su u prvom kolu Superlige u završnici ostali bez sva tri boda protiv TSC-a, već su u drugom kolu bili daleko uspešniji i savladali Vojvodinu.

Sada su na red došle evropske bitke, a prva će uslediti sutra protiv Sabaha u Azerbejdžanu od 18 časova.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener crno-belih Igor Duljaj.

Nema slabih timova, oni su to pokazali u prethodnom periodu. Mladi su, primaju malo golova i imaju zanimljive, interesantne igrače. Imamo ozbiljnog protivnika, a dodatni problem mogu da nam predstavljaju vlaga i temperatura, smatra Duljaj, koji ističe da je ovo veliki izazov, ali se ne predaje.

Imaju odličnog trenera, mlad je stručnjak. Takođe, imaju izuzetne pojedince: Musajeva, Mikela, Da silvu… Posebno su opasni kada oduzmu loptu, jer imaju jako brze igrače. Brzo se transformišu, opasni su u kontrama. Biće teško, ali nismo došli ovde sa spuštenim gardom, rekao je trener Partizana.

Prve dve utakmice u sezoni ulivaju nadu.

Iako smo pre Sabaha odigrali samo dva meča, oni nam daju nadu da možemo da pokažemo kvalitetan fudbal i posle svega imamo obavezu više prema našim navijačima, ističe Duljaj.

Mateo Saldanja je stigao kao veliko pojačanje ovog leta i odmah počeo da opravdava taj epitet golovima. Stigao je upravo iz Azerbejdžana, pa je pomogao i u pripremi sutrašnjeg duela.

Informacije o protivniku Saldanja je dao asistentu – Portugalcu, jer oni pričaju na istom jeziku. Tako da imamo informacije o njima direktno od Saldanje, otkrio je strateg srpskog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid pobedio, pa mu Đirona donela titulu! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida osvojili su 36. titulu šampiona Španije. To je jasno nakon pobede Kraljevskog kluba nad Kadizom i poraza...

POVEZANE OBJAVE