I drugi Ilić stupa na scenu Serije A!

Ivan Ilić je već izgradio ime u Seriji A i u zimskom prelaznom roku u zvučnom transferu dres Verone zamenio onim Torina, gde je stigao nakon odlaska reprezentativnog saigrača Saše Lukića u Fulam.

Njegovim stopama bi mogao, kako saznaje “Tutto Mercato Web”, i stariji brat Luka, sa kojim je svojevremeno u paketu napustio Crvenu zvezdu i potpisao za Mančester Siti.

Ofanzivniji vezista Luka je ipak morao zaobilaznim putem, pošto nije dobio šansu da se odmah dokaže na najvećoj sceni. Prethodne sezone je oživeo karijeru kao nosilac igre TSC-a, koji je izborio istorijsko drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno minimum učešće u Ligi Evrope.

Nakon toga se vratio u francuski Troa, gde je odmah postigao gol na početku Lige 2.

Empoli je prethodnu sezonu završio kao 14. na tebeli Serije A, ali je zaradio značajna sredstva izlaznim transferima. Po ovom osnovu je inkasirao preko 50.000.000, najviše zahvaljujući prodajama golmana Vikarija Totenhemu za 20.000.000 evra, kao i Aslanija vicešampionu Evrope Interu za upola manju svotu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE