IPAK NIŠTA OD JUVEA I MILANA: Nikolo Zaniolo pred transferom koji bi mu mogao spasiti karijeru

Unai Emeri u Aston Villi polako, ali sigurno stvara ekipu za najveće domete u engleskoj Premijer ligi, ali i juriš na trofej lige Konferencija.

Aston Villa je ovog leta već dovela Pau Toresa iz Viljarreala, Jaurija Tielemansa iz Lestera i brzonogog Francuza iz Bajer Leverkuzena Musu Diabaija, a sada želi još jedno zvučno ime – Nikola Zaniola iz Galatasaraja.

Ključnu ulogu u ovom transferu trebalo bi odigrati popularni Ramon Monci, aktuelni sportski direktor Aston Ville, koji je ranije Zaniola doveo u Romu iz Intera, javlja Fabricio Romano.

Rai Sport dodaje da je Galatasaraj pristao prodati italijanskog ofanzivca, ali želi da klub iz Birmingema plati odštetu od 30 miliona eura

Podsetimo, ne tako davno Zaniolo je bio jedna od najvećih nada italijanskog fudbala, ali su ga brojne povrede sprečile da do kraja pokaže koliko je talentovan.

Kada je zimus odlučio napustiti Romu nakon svađe s Žozeom Murinjom i zaputio se u daleku Tursku mnogi su mislili da je time ugasio i poslednju nadu povratka na veliku scenu. Međutim, dobre igre u Istanbulu ponovno su ga lansirale među elitu.

Zaniola se povezivalo i s povratkom u Seriju A, navodno su za njegove usluge zainteresovani Juventus i Milan, ali po svemu sudeći od toga, barem ovog leta, neće biti niša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE