Topić: Verujem da ću u Zvezdi ostaviti već trag od oca

Mladi košarkaš Crvene zvezde Nikola Toš-pićće predstojeću sezonu provesti na pozajmici u Megi. On je danas postao punoletan, a od njega s emnogo očekuje u budućnosti, sobzirom na to da važi za jednog od najvećih talenata srpske košarke.

– Očekujem pre svega jednu napornu sezonu, dosta smo mlada ekipa što ima svojih prednosti i mana, ali mislim da smo na svim pozicijima lepo popunjeni. Na svakoj poziciji imamo kvalitetne igrače, predvodjeni smo odličnim stručnim štabom i mislim da stvarno možemo da iznenadimo, počinje priču Topić za MaxBet Sport.

Na pitanje zbog čega je prelomio da ode na pozajmicu, Nikola je rekao:

– Nije bila nijedna situacija kada sam prelomio. Jednostavno sam hteo neku sigurnost i da znam da ću sledeće sezone da budem 100% spreman na sve što me čeka u Zvezdi, što ove sezone sigurno nisam, i mislim da je ovo pravi potez. Veliki uticaj na ovo je imao i odnos treninga u Megi i Zvezdi, treba još da se razvijam, a u Zvezdi bih to mogao samo kroz utakmice jer se malo trenira zbog ludačkog rasporeda, dok u Megi imam vremena i da se posvetim telu, šutu i svemu onome gde mislim da treba da napredujem.

O Zvezdinim pojačanjima kao i dokle njegov omiljeni klub može u predstoječoj sezoni, Topić kaže:

– Mislim da je Zvezda dovela stvarno dosta dobrih i proverenih igrača, pravih pobednika i verujem da će sve to ispasti kako treba. Sigurno imaju kvalitet za top 8, ali i prošle godine smo imali pa se završilo kako se završilo. Naravno da ću ih pratiti koliko mi obaveze u klubu budu dozvoljavale.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE