UZALUD BLISTAO NA PRIPREMAMA: Inter poslao Srbina na pozajmicu

Nakon što je pružao dobre partije na pozajmici u holandskom Volendamu, madi srpski golman Filip Stanković je stajao na golu matičnog Intera na pripremnim utakmicama, usled tranzicionog perioda u kome su otišli Samir Handanović i Andre Onana, a još uvek nisu stigle zamene.

Delovalo je da postoji šansa da se nametne za ostanak među Nerazurima, pošto je prikazao neke odlične odbrane na pripremnim duelima, međutim ipak će ponovo na pozajmicu.

Nakon dolaska Jana Zomera, u redovima vicešampiona Evrope procenjeno je da je bolje da sakuplja minute nego da greje klupu. Zato će nadalje, kako javlja Đanluka Di Marcio, stajati na golu Sampdorije, kluba koji je do juče vodio njegov otac Dejan, a koji će se takmičiti u Seriji B, nakon ispadanja prethodne sezone iz elitnog ranga.

Ovo je veoma zanimljiv angažman, pošto je Inter istovremeno u istom klubu našao rezervnu opciju Zomeru u vidu dosadašnjeg kapitena Đenovljana Emila Audera.

Navodno bi već sutra trebalo da budu obavljeni lekarski pregledi i da mladi srpski reprezentativac obuče dres tima iz Đenove.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SLABA IGRA JUVENTUSA: Alegri ponovo pecnuo Vlahovića

Fudbaleri Juventusa vezali su i četvrti meč bez pobede u Seriji A. Ovog puta remizirali su sa Romom, a rezultat je...

POVEZANE OBJAVE