Bahar nakon nove pobede pomenuo i teren

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa ubedljivim pobedama, pošto su i na prvom ovosezonskom gostovanju u Superligi slavili u Lučanima protiv Mladosti.

Nakon utakmice je svoje utiske izneo trener crveno-belih Barak Bahar, koji sve utakmice vidi kao pripremu za nastupe u Ligi šampiona.

Dobra stvar je što smo zadržali momentum, nije bilo lako igrati po ovom terenu i protiv ovakve ekipe. Zadovoljan sam zalaganjem na današnjoj utakmici, postizali smo golove i verujem da ćemo nastaviti u istom ritmu. Važno je da pobeđujemo. Bila je ovo prva utakmica u gostima, igrali smo protiv dobre ekipe i nije bilo lako, iako smo postigli četiri gola. Primili smo i jedan, ali dobro, većina igrača je odigrala kvalitetno. Odnos igrača je bio na nivou. Želimo i u narednom kolu da odigramo dobro, da nastavimo u ovom ritmu, a to koliko ćemo golova postići je manje važno. Najbitnije je da se dobro spremimo za Ligu šampiona, rekao je Bahar.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje subotički Spartak 19. avgusta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE